Om Avloppsskolan

Avloppsskolan är till för dig som planerar för ett nytt avlopp. Oavsett om det är ett avlopp för nybyggnation eller om du har ett gammalt avlopp som ska bytas ut är det viktigt att det passar just dig och dina förutsättningar.

Ofta väljer entreprenören den avloppsteknik som han tjänar mest på eller som är billigast för stunden att köpa in. Det innebär med automatik inte att det är bäst för dig. Det är dessutom du som fastighetsägare som är ansvarig för att den lösning du väljer fungerar och uppfyller dom nivåer som ditt miljökontor har satt på din fastighet. Som du förstår är det en hel del att sätta sig in i. Avloppsskolan är framtagen för dig för att få en bra förståelse om vilka för och nackdelar olika tekniker har och kommer att hjälpa dig på vägen till en ny avloppslösning.

Ta dig tid att gå igenom alla lektioner. När du sedan tar kontakt med olika leverantörer ställ dom kritiska frågor du känner att du vill ha svar på för att du ska känna dig trygg.
Avloppsskolan är en levande sida och kommer att utvecklas med tiden. Titta gärna in till oss med jämna mellanrum. Tillsammans kan vi förbättra vår miljö för oss som lever nu och kommande generationer!

Avloppsskolan – kunskap för hållbara avlopp!